Putevi Užice | O nama

O nama

Asfalt je nasa strast.Upoznajte nas bliže

Naša priča

UPOZNAJTE PUTEVE

PUTEVI AD Užice, potomak "Tehničke sekcije za puteve" Republike Srbije, osnovano je Odlukom Vlade Republike Srbije 1962. godine, u gradu Titovo Užice – ex Jugoslavija. 

Od 1980. godine, kada smo modernizovani u akcionarsko društvo, pa sve do danas nakon 6 decenija od osnivanja, PUTEVI AD Užice su postali prepoznatljivi kao generalni izvođač na globalnom nivou. Naša reputacija nije samo u putnoj privredi, već i u realizaciji značajnih MEGA projekata u visokogradnji.

Za 40 godina poslovanja i gradnje na međunarodnom tržištu u kontinuitetu (Irak, Izrael, Rusija, Alžir, Italija, USA) nismo zaboravili svoje poreklo, odakle smo. Neprestano donosimo iskustva i znanja stečena na bogatijim tržištima kao i tehnologiju i opremu, i tako unapređujemo našu putarsku ekspertizu u Srbiji. 

Ako ste putovali do Zlatibora, sigurno vam je dah zastao od najmodernije mehanizacije i Volvo kamiona koji su kao vojnici čekali sledeću naredbu u kamenolomu nakon Užica, ili ih i danas srećete po celoj Srbiji. Ova slika je deo nas, deo naše istorije i predanosti izgradnji puteva. Sa ponosom nosimo nasleđe koje nas je oblikovalo i čini nas liderima u putnoj industriji.

Ponosni smo da se kompanija stalno podmladjuje, i da održavamo starosni prosek od 35 godina. Među zaposlenima je čak i treća generacija potomaka naših veterana, danas penzionera, koji ponosno nose obeležje armije “putara” udarnika, čiji projekti traju, žive i ostaju za sva vremena. Njihova posvećenost i stručnost su deo nasleđa koje negujemo i prenosimo na nove generacije, obezbeđujući da naš rad nastavi da inspiriše i služi kao primer izvrsnosti.

Ercovski duh, mnogobrojne nagrade i kvalitet bili su jedini imperativ tokom svih ovih godina. Ova tri stuba naše poslovne filozofije su nas vodila kroz izazove i uspone, obezbeđujući da svaki projekat bude izveden sa strašću i preciznošću koja nas izdvaja na tržištu. Naša posvećenost kvalitetu i izvrsnosti nas je vodila ka brojnim priznanjima i satisfakciji investitora širom sveta.

Danas, još ponosnije nosimo grb PUTEVI, uživajući u svakom ugrađenom kubiku asfalta i betona. Naša predanost poslu je duboko ukorenjena u svakom delu naše kompanije, od radnika na terenu do menadžmenta. Svaki projekat je prilika da pokažemo našu stručnost i posvećenost, ostavljajući iza sebe put koji garantuje sigurnost i kvalitet. 

Neki od naših projekata su postali sastavni deo stručne literature, časopisa i izložbi, kao i dobitnici međunarodnih nagrada. Oni su već postali spomenici arhitekture, simboli naše posvećenosti kvalitetu i izvrsnosti. Sa svakim novim projektom nastavljamo da postavljamo standarde u industriji, ostavljajući iza sebe dela koja će nadživeti vreme i inspirisati generacije.
Izdvajamo: 

  •  Olimpijski objekti u Sočiju - XII Zimske Olimpijske igre 2014. 
  • Skoltech - SKOLKOVO - Institut nauke i tehnologije u Moskvi, nagradjen 2018. godine u Parizu, glavnom nagradom UNESCO Prix Versailles, u kategoriji "Najbolji univerzitetski kampus" na svetu (projektant: Herzog and De Meuron). 
  • Ofisna zgrada “Novatek” u Moskvi - dobitnik nagrade "International Architecture Award" kao i dobitnik najviše ruske nacionalne nagrade "Gran pri Zolotoe sečenie" (projektant: SPEECH - Sergey Tchoban and Sergey Kuznetsov).


Zahvalni smo što nam je naš rad omogućio da doprinesemo zajednici na različite načine, doniramo i podržimo zdravstvene ustanove, talente, sportiste i sportske klubove, umetnike, Srpsku Pravoslavnu Crkvu, Rusku Pravoslavnu Crkvu, i pojedince kojima je pomoć bila neophodna. Naša posvećenost društveno odgovornom poslovanju je deo naše misije da budemo više od obične građevinske kompanije, već da budemo partneri u izgradnji bolje zajednice za sve.

Bez podrške svih vas, naših prvih 60 godina ne bi bile toliko živopisne, izazovne i upečatljive. Vaša podrška je bila značajna za naš uspeh i rast, i zato se zahvaljujemo svima koji su bili deo naše priče. Sa vašom podrškom nastavićemo da gradimo budućnost koja će nas sve ponositi.

Putevi Užice | Zašto mi?

Zašto mi?

PUTEVI AD Užice - Vaš siguran partner na putu ka izvanrednosti

  1. Iskustvo koje se meri rezultatima: Sa decenijama iskustva u građevinskoj industriji iza nas i mnoštvom uspešno realizovanih projekata u zemlji i inostranstvu, garantujemo vrhunske rezultate. Naša stručnost je osnova na kojoj gradimo poverenje i dugoročne odnose.
  2. Posvećenost kvalitetu: Nismo samo graditelji, već i čuvari kvaliteta. Svaki projekat je izazov koji shvatamo ozbiljno, postavljajući visoke standarde kvaliteta i dugovečnosti.
  3. Inovacije u fokusu: U stalnoj potrazi za boljim rešenjima, težimo ka inovacijama. Pratimo najsavremenije trendove i tehnologije kako bismo unapredili svaki aspekt naših projekata.
  4. Tim stručnjaka: Naš tim čine stručnjaci sa strastvenim pristupom poslu. Kroz zajednički rad i međusobnu podršku, ostvarujemo vrhunske rezultate i prevazilazimo očekivanja.
  5. Odgovornost prema zajednici i životnoj sredini: Svestrano sagledavamo svoju ulogu u društvu. Postavljamo visoke standarde odgovornog poslovanja, čuvajući životnu sredinu i doprinoseći zajednici na lokalnom i regionalnom nivou.

Napravite korak ka pouzdanom partnerstvu i projektima koji prevazilaze granice uobičajenog. Izaberite nas jer gradimo ne samo puteve, već i trajne veze i inspirišemo promene. Gradimo zajedno ka budućnosti.

IF YOU CAN DREAM IT, WE CAN BUILD IT!

Putevi Užice | Reč osnivača

Reč osnivača

"Još kao mlad inženjer, željan znanja, novog iskustva i dokazivanja, jasno sam znao da Putevi mogu zadovoljiti moju potrebu za uspehom. Za mene su Putevi bili zlatni vagon na koji sam uspeo da se ukrcam, a predan i danonoćni rad mi je omogućio da iz tog vagona pređem u lokomotivu, ubrzam celu kompoziciju i stignem tamo gde sam pošao.

Želja za boljim, kvalitetnijim i lepšim, bio je večiti imperativ u mom svakodnevnom radu. Danas, nakon 40 godina na čelu Puteva, srećan sam što mogu javno da se zahvalim svim svojim kolegama i saradnicima, poslovnim partnerima i investitorima na poverenju, saradnji, razumevanju i veri u mene i moje preduzeće. Posebno želim da se zahvalim svojoj porodici na podršci i razumevanju, a sa posebnim pijetetom, i pre svega, mojoj supruzi Vesni koja je imala dvostruku ulogu majke i oca u odgoju naše dece.

Ponosan sam što su Putevi danas, nakon 50 godina postojanja, postali sinonim dobre gradnje i kvaliteta. Prosečna starosna struktura u kompaniji je 35 godina, to je mladost koja sve pokreće i podnosi, motor koji nikada ne staje, a ja sam uz tu mladost i tu snagu ostao večito spreman za nove izazove i poduhvate. Takođe, veoma sam zadovoljan što tokom našeg uspešnog i intenzivnog razvoja, moja kompanija i ja nismo zaboravili da pomognemo ljudima kojima je pomoć bila neophodna."

Iskreno Vaš,
Vasilije Micić, (1944-2020)
President & CEO 

Putevi Užice | Preuzmite monografiju

Preuzmite monografiju

PUTEVI u brojkama

Niskogradnja

0km

Putevi

0

Mostovi

0m

Tuneli

0

Aerodromi

0km

Održavanje

Visokogradnja

0

Hotela

0

obrazovni objekti

0

regionalni sudovi

0

poslovni objekti

0

stambeni kompleksi

0

sportski kompleksi

0

aqua park

0

delfinarijumi

0

stadioni

0

morske luke
63 godine poslovanja

Naša istorija je priča o povezivanju ljudi i mesta, o strastvenim poduhvatima koji su oblikovali našu kompaniju.

Zavirite u svet PUTEVA